Politica de retur

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 30 zile de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

     Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre Cumparator. Aceasta returnare se va face intr-un cont specificat de catre client. Pentru aceasta este nevoie sa ne furnizati numele detinatorului contului si contul IBAN al acestuia. 

      Produsele comandate se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise ( cu exceptia costurilor de livrare tur - retur ). Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, modificari, ajustari bratara sau alte semne de uzura sau purtare ( in cazul parfumurilor se accepta returnarea doar produselor sigilate ).

      In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a LUXI.RO sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea Bunului, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform contitiilor aratate mai sus.

     Costul transportului produselor de la Cumparator catre LUXI.RO revine in responsabilitatea Cumparatorului.

     Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, factura, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar LUXI.RO nu poate fi facuta raspunzatoare.

    
 LUXI.RO  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 70% din valoarea initiala a produsului. Returnarea produselor defecte este gratuita, iar returnarea produselor care nu prezinta defecte se face pe costul Cumparatorului.   

     In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa urmati urmatorii pasi :

  • Contactati-ne telefonic sau prin e-mail pentru a ne furniza cat mai multe detalii , apoi completati formularul de retur de pe site. Completati formularul si in cazul in care indepliniti conditiile de returnare ale produsului veti primi acceptul nostru de retur al produsului;
  • Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Nu acceptam colete deteriorate sau necorespunzator ambalete si sub nici o forma cu Ramburs, returnarea sumelor de bani se face ulterior returnarii produsului in maxim 30 zile calendaristice. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport;
  • Dupa ce efectuati acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat ( Urgent Curier ) sau prin Posta Romana la adresa LUXI.RO, precizand pe colet sau in rubrica destinata observatiilor "Returnare produs";
  • Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

     Nu se accepta colete sosite deteriorate, in acest scop se vor fotografia, intocmi un proces verbal de constatare a starii acestora de fata cu agentul de la curier sau cu angajatul postei romane ( recomandam ca schimburile sa fie facute prin curier rapid si nu prin posta romana ), urmand a fi returnate catre dumneavoastra in starea in care au fost primite.

     Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon
 0754 84 72 79 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@LUXI.RO

     Categorii de produse ce nu se pot returna :

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau semne de purtare;
  • Produse ce au suferit interventii si modificari ( ajustari bratara, desfacere capac spate, inlocuire elemente componente, schimbare baterie ,etc );
  • Produse aduse pe comenzi speciale, decat daca sunt defecte de noi;
  • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati.

    LUXI.RO isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 10 zile.