Adidasi New Balance Coast v3 Pink White

-41% Adidasi New Balance Coast v3 Pink White
Adidasi New Balance Coast v3 Pink White

> Produs 100% original  
> Colecţie nouă  
> Logo New Balance
> Design modern
> Exterior din material textil, interior din material textil, talpă din material sintetic


Culoare
CuloareRoz

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Incaltaminte femei

 

 

EUDimensiuni
Lungime talpa (cm)
3522
35.522 1/2
3623
36.523 1/3
3723 2/3
37.524
3824 1/3
38.524 2/3
3925
39.525 1/3
4025 2/3
40.526
4126 1/3
41.526 2/3
4227
42.527 1/3
4327 2/3

Modalitati de plata: prin ramburs: plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului sau catre un angajat al LUXI.RO in cazul in care doriti sa ridicati coletul de la sediul firmei LUXI.RO.

Livrarea comenzilor se poate face in 3 feluri :

 • 1. Prin Curier Rapid (coletul ajunge in 24-48 de ore daca produsele se afla pe stoc sau din momentul in care produsele ajung la noi de la diversi furnizori ). Plata rambursului si a taxelor se face in momentul primirii coletului la destinatie ( la dumneavoastra acasa ) sau la sediul firmei de curierat (in cazul in care nu va gaseste acasa). Rambursul reprezinta pretul produsului/produselor + taxa de transport ( 25 lei ). Se va expedia coletul prin curier in toate orasele si comunele aflate in raza de acoperire , in caz contrat coletul se trimite prin Posta Romana . La comenzi de peste 300 lei sau mai mult de 5 produse livrarea este gratuita .
 • 2. Prin Posta Romana in sistem ramburs ( Coletul ajunge in 3-5 zile lucratoare daca produsele se afla pe stoc sau din momentul in care produsele ajung la noi de la diversi furnizori ). Se livreaza prin Posta Romana doar in satele si comunele care nu se afla in aria de acoperire a curierului . Coletul se plateste si se ridica personal ( cu buletinul de identitate ) de la Oficiul Postal de care apartine adresa dumneavoastra din buletin ( este obligatoriu ca adresa de livrare sa corespunda cu adresa din buletin ). Rambursul cuprinde pretul produsului/produselor + taxa postala ( 15 lei ). La comenzi de peste 300 lei sau mai mult de 5 produse livrarea este gratuita .
 • 3. Predare personala, dupa ce in prealabil a fost stabilit acest lucru cu un angajat al LUXI.RO.

       Site-ul LUXI.RO face eforturi permanente pentru a asigura o livrare cat mai sigura, rapida si lipsita de probleme ( de aceea produsele fragile sunt impachetate in folii anti-soc, coletele sunt marcate "fragil" si sunt asigurate pe toata durata a transportului ) . Daca totusi apar orice fel de probleme, va rugam sa ne contactati imediat . Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB  sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.LUXI.RO livreaza atat pe teritoriul Romaniei cat si in exteriorul acesteia ( mentionam ca orice comanda externa va fi trimisa numai dupa plata integrala in avans a produselor comandate si a taxei de livrare, prin virament bancar ). Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii. In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail. Acesta va fi trimis de catre firma LUXI.RO si va contine numarul de AWB al coletului.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 10 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 30 zile de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

     Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre Cumparator. Aceasta returnare se va face intr-un cont specificat de catre client. Pentru aceasta este nevoie sa ne furnizati numele detinatorului contului si contul IBAN al acestuia. 

      Produsele comandate se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise ( cu exceptia costurilor de livrare tur - retur ). Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, modificari, ajustari bratara sau alte semne de uzura sau purtare ( in cazul parfumurilor se accepta returnarea doar produselor sigilate ).

      In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a LUXI.RO sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea Bunului, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform contitiilor aratate mai sus.

     Costul transportului produselor de la Cumparator catre LUXI.RO revine in responsabilitatea Cumparatorului.

     Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, factura, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar LUXI.RO nu poate fi facuta raspunzatoare.

     LUXI.RO  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 70% din valoarea initiala a produsului. Returnarea produselor defecte este gratuita, iar returnarea produselor care nu prezinta defecte se face pe costul Cumparatorului.   

     In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa urmati urmatorii pasi :

 • Contactati-ne telefonic sau prin e-mail pentru a ne furniza cat mai multe detalii , apoi completati formularul de retur de pe site. Completati formularul si in cazul in care indepliniti conditiile de returnare ale produsului veti primi acceptul nostru de retur al produsului;
 • Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Nu acceptam colete deteriorate sau necorespunzator ambalete si sub nici o forma cu Ramburs, returnarea sumelor de bani se face ulterior returnarii produsului in maxim 30 zile calendaristice. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport;
 • Dupa ce efectuati acesti pasi va rugam sa expediati produsul, printr-un curier rapid agreat ( Urgent Curier ) sau prin Posta Romana la adresa LUXI.RO, precizand pe colet sau in rubrica destinata observatiilor "Returnare produs";
 • Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

     Nu se accepta colete sosite deteriorate, in acest scop se vor fotografia, intocmi un proces verbal de constatare a starii acestora de fata cu agentul de la curier sau cu angajatul postei romane ( recomandam ca schimburile sa fie facute prin curier rapid si nu prin posta romana ), urmand a fi returnate catre dumneavoastra in starea in care au fost primite.

     Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0754 84 72 79 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@LUXI.RO

     Categorii de produse ce nu se pot returna :

 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau semne de purtare;
 • Produse ce au suferit interventii si modificari ( ajustari bratara, desfacere capac spate, inlocuire elemente componente, schimbare baterie ,etc );
 • Produse aduse pe comenzi speciale, decat daca sunt defecte de noi;
 • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati.

    LUXI.RO isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 10 zile.

 • Cod produs: 5324#21010046
 • Disponibilitate: Livrare in 1-2 zile
 • 340,00 RON
 • 200,00 RON

Opţiuni disponibile

Etichete: adidasi, casual, running, alergat